NME Zeeland
JLE_Zeeland
IVN
VELT
Les1deBodem

We hopen dat je genoten hebt van de eerste les van jouw groene moestuin-training-avontuur. Hieronder vind je de links uit de presentatie.

We hebben nog zadenpakketten met moestuinzaadjes* (worden in maart verstuurd). Heb je deze nog niet aangevraagd, maar wil je er toch graag eentje ontvangen? Vraag ze via ons formulier aan! Op=op!

 

*De zaden zijn vermeerderd met respect voor natuur en vrij van bestrijdingsmiddelen. Er zijn geen technieken gebruiken die vallen onder de term genetische modificatie. Ze zijn prima te gebruiken voor je biologische moestuin, ze hebben enkel geen officieel keurmerk. 

Les2Kringloopmoestuin
Deze les bevat informatie over ecologisch tuinieren, de helpers in de tuin, kweken in volle grond of in potten en bakken, wisselteelt, opstellen van het teeltplan en teelttips!
Kringloop
Composteren

 

Tamara Esseling leert je in een uurtje de basis van het composteren want: Composteren kun je leren! Het is meer dan je groenafval in een hoekje op een hoop gooien. Met wat basiskennis kun je een composthoop of -vat aan het werk krijgen zodat je er redelijk vlot goede compost uit krijgt.

 

LES4

Informatie over les 4 verschijnt in week 21!

 

Radijsjong