ZK Tegelwippen: Zien we jou bij de Groene Burendag?

Klaar om je tuin groener te maken en tegels te wippen voor het Zeeuws Kampioenschap Tegelwippen? Een klusje dat misschien heel simpel lijkt, maar hoe pak je dat nou eigenlijk aan? We helpen je graag op weg! In de aankomende maanden organiseert NME Zeeland de Groene Burendagen in, je raadt het al, Zeeland! Kijk hierbeneden wanneer een Groene Dag bij jou in de buurt plaatsvindt. Geen tuin of geen groene vingers? Ook dan is er tijdens de Groene Burendag genoeg te doen!

  • Maandag 21 augustus, Terra Maris Ooskapelle, tegelwip-parcours bij Terra Maris 200 mensen bezochten het spannende tegel-parcours dat was uitgezet bij Terra Maris.
  • Zaterdag 23 september, Brede School in Sint Anna-land (Tholen) Tegelwip-inspiratie tijdens groene Burendag bij de Brede School in Sint Annaland Schoolstraat 36-38) van 11.00 tot 15.00 uur.
  • Zaterdag 23 september, Buurthuis de Zeemeeuw Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen) Tegelwip-inspiratie tijdens groene Burendag in buurthuis de Zeemeeuw in Terneuzen (Schuberthof 31A) van 11.00 tot 15.00 uur.
  • Zaterdag 23 september, basisschool het Stapelhof Renesse (Schouwen-Duiveland) Tegelwip-inspiratie tijdens groene Burendag bij basisschool het Stapelhof in Renesse (Mauritsweg 10) van 12.30 tot 16.00 uur.
  • Zaterdag 7 oktober, MEC de Bevelanden in Goes, 13.00 – 17.00 uur Tegelwip-inspiratie tijdens de Hollandse Hoevedag.